Nieuws

Vuurwapen en drugs in beslag genomen in Haven

Inmiddels is meer duidelijk wat zich precies in Almere Haven heeft afgespeeld. De politie hield een 18-jarige inwoner uit Almere aan op verdenking van het bezit van harddrugs en een vuurwapen. Een tweede verdachte wist bij de aanhouding te ontkomen. Ook werd een onderzoek gedaan in een woning.

Politieagenten wilden zaterdag rond 16:00 uur een personenauto met twee inzittenden controleren op de Rietmeent. In plaats van te stoppen, gaf de bestuurder flink gas en trachtte daarbij aan de agenten te ontkomen. Hij verloor daarbij al snel de macht over het stuur en botste tegen een boom. De bijrijder kon direct worden aangehouden. De bestuurder wist zich echter aan de aanhouding te onttrekken. De agenten troffen na de aanhouding drugs aan. Op een naastgelegen schoolplein werd een vuurwapen aangetroffen. De politie heeft het wapen in beslag genomen.

Onderzoek woning Middenhof

Aansluitend werd in een woning aan de Middenhof een doorzoeking gedaan waarbij de EOD ondersteunde. Wat er precies in de woning is aangetroffen heeft de politie niet bekend gemaakt.

De politie zet het onderzoek voort. De tweede verdachte die wist te ontkomen is nog niet aangehouden, zijn identiteit is bij de politie bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *