Kort nieuws

Auto raakt van de weg en belandt in sloot naast Flevoziekenhuis

Vrijdagavond rond kwart over negen zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een auto te water naast het Flevoziekenhuis.

Een auto raakte op de Meeresteinkade van de weg en belandde met de voorkant van de auto in de naastgelegen sloot. De politie meldt aan Omroep Flevoland dat de bestuurder dat de auto is gaan rollen toen de bestuurder buiten de auto stond.

Voor zover bekend konden alle inzittenden zelfstandig uit de auto komen. Tenminste één persoon is nagekeken in een ambulance en naar het naastgelegen Flevoziekenhuis vervoerd. Duikers van de brandweer hebben voor de zekerheid in de sloot gezocht naar eventueel meer personen. De politie meldt aan Omroep Flevoland dat de bestuurder dat de auto is gaan rollen toen de bestuurder buiten de auto stond

De brandweer en een berger hebben de auto uit de sloot getrokken. De berger zal de auto meenemen. Het is onbekend wat de oorzaak van het ongeval is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *