Kort nieuws

Twee auto’s botsen op Spoordreef

Bij een aanrijding op de Spoordreef raakten twee auto’s beschadigd. Inzittenden werden nagekeken door ambulancepersoneel. Het is onbekend of iemand naar het ziekenhuis werd vervoerd.

De aanrijding gebeurde woensdagavond rond 20:15 uur ter hoogte van Markerkant 14. De brandweer kwam ter plaatse om de voertuigen veilig te stellen. Er hoefde niemand uit de auto’s te worden bevrijd.

De Spoordreef werd afgesloten tussen Markerkant 14 en de Randstaddreef. Een berger heeft beide voertuigen afgevoerd.

2 gedachten over “Twee auto’s botsen op Spoordreef

  • En dan meteen 6 agentjes erop afsturen voor een botsing

    Beantwoorden
  • Het gaat daar heel vaak mis, omdat mensen die op de linkerbaan op de spoorbaandreef rijden en dan
    veel te hard rijden, niet snappen dat als iemand op de rechterbaan rijdt met normale snelheid pas op het laatste moment op de kruising met Markerkant 15 de pijlen te zien krijgen dat je de linkerbaan moet volgen om rechtdoor of linksaf op de spoordreef moet gaan rijden . Daarvoor kun je ook niet je richtingwijzer aandoen om van baan te verwisselen ( omdat je dan als achterligger kunt denken dat je linksaf wilt slaan naar Markerkant 14 (naar de shellpomp wilt gaan) Dus je zult voor die tijd allang op de linkerbaan moeten gaan rijden om rechtdoor te gaan. En als er dan achter je heel veel auto’s aankomen stormen dan is dit de reden dat mensen pas op de kruising de linkerbaan gaan nemen. Belachelijke situatie!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *