Kort nieuws

Winkel Big Bazar ontruimd na brandstichting

In een winkel van Big Bazar in het centrum van Almere heeft zaterdagmiddag een kleine brand gewoed. De brand werd veroorzaakt door brandstichting. 

Rond 16:15 uur werd er een kleine brand ontdekt in de winkel aan de Schutterstraat. Door de brand stond de ondergrondse winkel al snel vol met rook. Een klant wist de brand deels te blussen voor de aankomst van de brandweer. Brandweerlieden hebben de winkel geventileerd met twee overdrukventilatoren.

Twee medewerkers van de winkel zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De winkel zal waarschijnlijk zondagmiddag de deuren weer openen.

Brandstichting

De bedrijfsleider van de winkel laat weten dat er sprake is van brandstichting. Een aantal jongens van circa 16 jaar oud hebben met een aansteker uit de winkel brand veroorzaakt. De bedrijfsleider roept de jongens op zich te melden. Het bedrijf gaat aangifte doen bij de politie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *