Kort nieuws

Almeerder trapt spiegel politieauto kapot, verzet zich hevig bij aanhouding

Een 27-jarige man uit Almere trapte vrijdag 24 februari uit het niets een spiegel van een politiebus kapot. Hij werd daarop aangehouden, maar verzette zich hevig en wist daarbij enkele agenten te mishandelen. Die deden aangifte tegen de man.

De man liep vrijdag rond middernacht over de Grote Markt. Daar stond een politiebus geparkeerd van agenten die toezicht hielden op de horecanacht. De man trapte vervolgens uit het niets de buitenspiegel van de bus kapot. Dankzij enkele getuigen die de agenten op de Grote Markt direct waarschuwden, konden agenten hem aanspreken en aanhouden. De man verzette zich daarbij zeer hevig. Hij deelde aan een van de agenten een klap uit en schopte de ander. De vechtersbaas kon daarna worden overmeesterd en is ingesloten voor verhoor. De agenten doen aangifte tegen de man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *