Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding Markerkant 10

Zondagavond tegen kwart voor zes werd een aanrijding gemeld bij het Esso-tankstation op de Markerkant in Almere Stad. Een personenauto was in botsing gekomen met een maaltijdbezorgscooter.

Zowel de auto als de scooter raakte flink beschadigd. De berijder van de scooter raakte bij de aanrijding gewond en is na de eerste controles ter plaatse per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de personenauto raakte niet gewond, maar was wel hevig geschrokken door het hele gebeuren.
De politie vond het niet noodzakelijk dat Forensische Opsporing Verkeer (voorheen VOA, Verkeers Ongevallen Analyse) ter plaatse kwam. Met de bestuurders is de afspraak gemaakt dat beiden op een later moment de schadeformulieren gaan invullen, zodat de verzekeringsmaatschappijen de schade kunnen afhandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *