Kort nieuws

Getuigen gezocht van zware mishandeling Odeonplaats

Op zaterdag 7 januari vroeg in de ochtend vond een poging beroving plaats aan de Odeonplaats. Het slachtoffer is hierbij zwaar mishandeld. De politie doet onderzoek en roept de hulp in van getuigen.

Rond 5 uur ’s ochtends liep een 26-jarige man uit Almere vanaf de Odeonstraat de Odeonplaats op. Hij zag hier drie mensen staan. Vrij snel werd hij aangesproken en mishandeld door een of meerdere verdachten. Het slachtoffer wist te ontkomen. Hij is in het ziekenhuis geweest voor zijn verwondingen.

Signalement van een van de verdachten

  • Man
  • Donkere huidskleur
  • Circa 1.85 meter lang
  • Donkere kleding
  • Licht accent

Help mee met politieonderzoek

Heeft u gezien wat er is gebeurd op of rond de Odeonplaats ’s ochtends vroeg op 7 januari 2023? Heeft u mogelijk camerabeelden of anderszins meer informatie? Dan komt de politie graag met u in contact. Vul het meldformulier in, bel 0900 8844 of doe anoniem melding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *