Kort nieuws

Twee containerbranden in Almere Stad

Op de avond van tweede kerstdag is er brand ontstaan in twee containers in Almere Stad. De eerste container brandde in Literatuurwijk en de tweede in Stedenwijk. In beide gevallen heeft de brandweer de brandjes geblust.

Literatuurwijk
Om 19:00 uur werd de eerste brand gemeld in de Jacob van Maerlantstraat in Literatuurwijk. Hier stond een bovengrondse papiercontainer in brand. De brandweer heeft de container volgepompt met water om het vuur te doven.

 

Stedenwijk
Om 22:00 uur werd de tweede brand gemeld in de Veendamstraat in Stedenwijk. Aldaar stond een kliko in brand. De kliko stond dusdanig dicht bij een woning dat er uitbreidingsgevaar was. De brandweer is hierom met spoed ter plekke gekomen. De brandweer had de brand vlot geblust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *