Kort nieuws

Flinke hoeveelheid illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen in auto Waterwijk

Maandagavond is door de politie een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen in een auto in de Lekstraat.

De politie kreeg een melding over een persoon die mogelijk aan het dealen was in verdovende middelen. Ter plaatse trof de politie de persoon aan, die er vervolgens vandoor rende. De persoon kon na een achtervolging aangehouden worden. De auto van de verdachte werd in beslag genomen en nader onderzocht. In de auto trof de politie illegaal vuurwerk aan. Dit ging om minimaal tachtig Cobra’s, shells en 130 nitraten. Ook lagen er lachgastanks in de auto.

Er werden geen drugs aangetroffen. De verdachte is aangehouden en zal worden verhoord.

Info en foto’s: Facebook/Politie Almere-Stad Haven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *