Nieuws

Overval op winkel Aktiesport, twee verdachten aangehouden

Op een filiaal van sportwinkel Aktiesport aan de Korte Promenade heeft dinsdagochtend een poging tot overval plaatsgevonden. De politie heeft twee personen aangehouden.

Rond 10:20 uur probeerden twee personen de winkel aan de Korte Promenade in het centrum van Almere te overvallen. De twee vertrokken zonder buit. Kort na de poging tot overval verspreidde de politie een burgernetbericht met het signalement van de twee overvallers.

Na “scherp politiewerk” zijn er twee verdachten aangehouden die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de poging tot overval. De politie bedankt de deelnemers van burgernet voor het meedenken. Vanwege het incident blijft de winkel de rest van de dag gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *