Nieuws

Gewonde bij eenzijdig ongeval op Stedendreef

Bij een eenzijdig ongeval op de Stedendreef is maandagmiddag een persoon gewond geraakt. Vanwege het ongeval was een deel van de Stedendreef enige tijd afgesloten.

Een automobilist reed rond 12:35 uur over de Stedendreef richting de Waddendreef. Door onbekende oorzaak is de bestuurder van de weg geraakt. De auto reed door de middenberm en kwam op de verkeerde weghelft terecht. Vervolgens reed de auto de berm in waarna het voertuig na een botsing tegen een boom tot stilstand kwam.

Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met de helikopter ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Ook was de brandweer ter plaatse vanwege mogelijke beknelling. De bestuurder is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval en onderzoek van het team Forensische Opsporing Verkeer was de Stedendreef enige tijd afgesloten tussen de Waddendreef en Amsterdamweg. De weg is inmiddels weer open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *