Nieuws

Maaltijdbezorger gewond bij botsing met stadsbus

Een maaltijdbezorger is woensdagavond in Tussen de Vaarten gewond geraakt na een aanrijding met een stadsbus. De bezorger is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 19:15 uur ging het mis op de kruising van de Vel√°zquezstraat met de busbaan. Een maaltijdbezorger die onderweg was op een scooter kwam in botsing met een passerende stadsbus die onderweg was naar Sallandsekant. De scooterrijder is gewond geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Bij het onderzoek worden onder andere de videobeelden uit de bus gebruikt. Vanwege het ongeval reden er tot circa 20:00 uur geen bussen tussen  Sallandsekant en Tussen de Vaarten Noord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *