Kort nieuws

Medewerker recyclingperron zwaar mishandeld

Op woensdag 20 juli ontstaat er een verhitte discussie op het Upcyclecentrum in Almere Haven. Een aantal uren later wordt de medewerker die betrokken was bij de discussie, door twee andere mannen mishandeld met verschillende slagwapens. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over wat er gebeurd is.

Het is 09.35 uur, als twee bezoekers worden aangesproken door medewerkers van de stort. Dit gesprek slaat om in een verhitte discussie, waarna de bezoekers vertrekken. De betrokken medewerker gaat verder met zijn gebruikelijke taken en er lijkt dan nog niet veel aan de hand.

Maar rond 11.30 uur verandert de situatie. De medewerker wordt door twee onbekende mannen aangevallen met verschillende slagwapens. Hierbij loopt hij verwondingen op aan zijn armen. De verdachten die het slachtoffer hebben aangevallen, zijn niet dezelfde bezoekers als die ochtend. Wat er precies achter deze aanval zit en wie deze verdachten zijn, is nog onduidelijk.

Weet u meer?
De politie onderzoekt een verband tussen de twee gebeurtenissen. Daarbij is het belangrijk dat alle informatie over die dag, die mogelijk te maken heeft met de aanval, gedeeld wordt. Weet u meer? Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze mishandeling  te maken heeft? Meld het dan via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

3 gedachten over “Medewerker recyclingperron zwaar mishandeld

 • Frank Teeuwissen i

  Je oogst wat je zaait
  Al jaren heerst er een tirannie van de mensen die daar werken ( hangen en commanderen )met het uitlokken van dit soort situaties en conflicten
  Was het een kwestie van tijd dat dit zou gebeuren
  Je komt een keer de verkeerde tegen
  En dat is nu gebeurd
  Ik ben zelf ervarings deskundige van dit gebeuren
  Er staat niet voor niets tegenwoordig beveiliging /bewaking
  Al jaren word ik getreiterd door het personeel in
  Haven
  En wil het best toelichten in een gesprek

  Beantwoorden
  • Wauw.

 • Laat ik beginnen met te stellen dat het op geen enkele wijze goed te praten is dat mensen bedreigt of gemolesteerd worden. Het is wel te begrijpen dat er ooit een keer iemand heftiger reageert op de praktijken die op meerdere scheidingsstations door personeel plaatsvinden. Nu is er dus iemand die geweld heeft gebruikt maar heel vaak eindigt dit soort incidenten met dat mensen uiteindelijk hun afval in de natuur dumpen. De gemeente Almere zou daar eens lering uit moeten trekken maar ik vermoed dat dit nooit gaat gebeuren. Op het gemeentehuis zijn ze blind en doof voor klachten van burgers.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *