Nieuws

Auto te water bij ongeval op A27

Op de A27 richting Utrecht is donderdag een auto te water geraakt. Een persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 16:20 uur raakte een bestuurder met zijn bestelauto van de weg op de A27 richting Utrecht. Dat gebeurde ter hoogte van het viaduct met het Houtsnippad. Dat ligt tussen knooppunt Almere en de afslag Almere Hout. De auto raakte van de weg en kwam in de tunnelbak in het water tot stilstand. Volgens een getuige is de bestuurder lichtgewond geraakt en met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Bergnet is met twee voertuigen ter plaatse gekomen om de auto uit het water te halen. Door middel van een bergingswagen met een kraan werd het voertuig uit het water gehesen en op een berger gezet.

Foto’s: Met dank aan bergingsbedrijf Bergnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *