Nieuws

Etos-filiaal in Haven overvallen

Dinsdagmiddag is een winkel van de Etos aan de Meerstraat in Almere Haven overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond. 

Rond 17:00 uur vond er een overval plaats op het filiaal van de Etos. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie meldt dat de verdachten zijn gevlucht op een zwarte scooter en heeft een burgernetbericht verspreid. Het signalement; man, 165-170 cm lang, donkere huidskleur, weinig haar, korte zwarte broek, zwart t-shirt met korte mouwen, zwarte handschoenen en weg op een zwarte scooter met windscherm.

Nabij het filiaal van de Etos hebben agenten een onderdoorgang naar de Bivak afgezet. Op de grond werd een zakje met muntgeld aangetroffen, vermoedelijk een deel van de buit van de overvaller. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden bij de politie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *