Kort nieuws

Auto belandt in sloot naast Triathlonpad

Zondagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op het Triathlonpad op Sportpark Fanny Blankers Koen. Hierbij kwam een auto in een naastgelegen sloot terecht.

Bij het ongeval zijn, volgens een woordvoerder van de politie, geen andere voertuigen betrokken. Een toegesnelde ambulance heeft ter plaatse een persoon nagekeken op verwondingen. Na onderzoek was vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. Opgeroepen brandweer bleek niet nodig en kon al snel weer retour kazerne.

De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en meegenomen. De hond die in het voertuig aanwezig was werd door agenten opgevangen en is later met een bekende van het slachtoffer meegegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *