Nieuws

15-jarige aangehouden voor overval op Etos

De politie heeft een heeft een 15-jarige verdachte aangehouden voor de gewapende overval op de Etos aan de Meerstraat in Haven.

Op dinsdag 12 juli zou de jongen rond 17.00 uur de winkel zijn binnen gelopen waarna hij een medewerker bedreigde met een steekwapen en eiste geld. Na zijn daad vluchtte de overvaller met een handlanger op een zwarte scooter. Het voertuig werd later teruggevonden op de Tuinderswerf in Haven.

Tweede verdachte nog niet aangehouden

De tweede verdachte is nog niet aangehouden. De recherche is op zoek naar mensen die de verdachte hebben gezien en mogelijk meer weten over de vluchtroute in Almere Haven. Mogelijk zijn er getuigen die de mannen op de scooter hebben zien rijden en dat hebben gefilmd. De politie komt graag in contact met deze mensen. Tips kunnen doorgegeven worden via 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000. Online tippen en beelden uploaden kan via het tipformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *