Nieuws

Gewonden bij ongeval Hogering

Maandagmiddag rond 14.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Hogering ter hoogte van de Pampusdreef (voormalige Botterweg). Twee personen zijn door de brandweer bevrijd uit het voertuig.

Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de kruising. De brandweer is ter plaatse gekomen om de slachtoffers te bevrijden door twee deuren te verwijderen. Drie inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval is de Hogering in beide richtingen enige tijd afgesloten geweest.

Nadat een bergingsbedrijf de voertuigen had geborgen, kon de weg weer worden vrijgegeven. Dit deel van de Hogering kent al langere tijd werkzaamheden, waardoor rijstroken smaller zijn en er extra verkeerslichten zijn geplaatst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *