Kort nieuws

Aanrijding met fietser op Marten Toonderlaan

In de Stripheldenbuurt heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een kind op een fiets. Het kind is naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 12:45 uur kwamen op de kruising van de Marten Toonderlaan met het Gerrit Schultepad een automobilist en een kind met elkaar in botsing. Het kind raakte lichtgewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeval was een deel van de weg korte tijd afgesloten.

Automobilisten moeten op de betreffende kruising voorrang verlenen aan kruisend verkeer dat over het fietspad rijdt. Meerdere keren per jaar gaat dat echter fout met een aanrijding tot gevolg. Enkele jaren geleden heeft de gemeente rode coating aangebracht om de kruising extra onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *