Nieuws

77-jarige man ernstig gewond na aanrijding

Woensdagmiddag heeft in het centrum van Almere Haven een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een stadsbus. Een 77-jarige man raakte daarbij zeer ernstig gewond. 

Rond 13:50 uur vond ter hoogte van de Bivak een aanrijding plaats tussen een stadsbus en een fietser. Het lijkt erop dat de fietser de busbaan overstak en de passerende bus daarbij over het hoofd heeft gezien. De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De man raakte volgens de politie zeer ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met de helikopter ter plaatse gekomen om het ambulance personeel te ondersteunen.

Vanwege het ongeval was er lange tijd geen busverkeer mogelijk in Almere Haven. Het busverkeer is inmiddels weer opgestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *