Kort nieuws

Ongeval op Evenaar, agent geslagen door omstander

Op de Evenaar heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Een kind raakte daarbij gewond. Ook werd een agent geslagen door een omstander. 

Het ongeval gebeurde rond 07:45 uur op de kruising van de Evenaar met het fietspad ter hoogte van de Dahliaweg. Een 6-jarig meisje werd aangereden en raakte daarbij gewond. Ze is met letsel aan haar benen naar het ziekenhuis gebracht.

Agent geslagen

Tijdens de afhandeling van het ongeval viel een verwarde man de hulpverleners lastig. Toen een agent vroeg om weg te gaan sloeg de man ineens de agent. De man is vervolgens weggerend. De politie heeft via Burgernet een signalement verspreid. Het gaat om een getinte man, zwart haar, zwarte pet en zwarte jas en beige broek. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben.

Foto: Ingezonden

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *