Nieuws

Twee gewonden bij steekincident Staatsliedenwijk

Bij een steekincident in de Staatsliedenwijk zijn woensdag twee personen gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.

Het steekincident vond rond 13:30 uur plaats in een portiekflat aan de Allendestraat. Twee personen raakten bij het incident lichtgewond. De slachtoffers zijn 11 en 19 jaar oud. Het is nog niet bekend wat de aanleiding is geweest van het steekincident.

De politie laat weten dat de identiteit van de vermoedelijke verdachte bekend is. De verdachte is nog niet aangehouden.

Update: 12 mei 2022 Bij het steekincident in de Staatsliedenwijk is geen 11-jarig kind gewond geraakt. De politie heeft per ongeluk een verkeerde leeftijd gepubliceerd. Inmiddels is een verdachte aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *