Kort nieuws

Almeerse brandweer helpt bij brand in Zeewolde

De brandweer van Almere is dinsdagavond uitgerukt om te helpen bij de bestrijding van een brand in Zeewolde. De brand is inmiddels onder controle.

De brand brak rond 19:45 uur uit in een woning aan de Nekkeveldweg in het buitengebied van Zeewolde. De brandweer van Almere Buiten en Veluwsekant werden naar Zeewolde gestuurd om de brand te bestrijden. Om voldoende bezetting in Almere te garanderen is de brandweer van Lelystad de kazerne in Almere Buiten herbezet.

Het dak van de woning raakte zwaar beschadigd. Vanwege uitbreidingsgevaar naar een naastgelegen stal schaalde de brandweer op naar grote brand. Uiteindelijk is het vuur niet overgeslagen. Niemand raakte gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *