Nieuws

Twee gewonden bij ernstig ongeval op Waterlandseweg

Vrijdagavond heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Waterlandseweg richting Almere Stad. De weg is inmiddels weer open.

Het ongeval gebeurde rond 18:45 uur ter hoogte van de Kemphaan. Het betrof volgens de politie een eenzijdig ongeval. De auto lijkt van de linker rijbaan naar rechts te zijn gereden. Daarbij reed de auto vervolgens dwars door een houten hekwerk en belandde vervolgens op zijn kop naast de weg. Twee mensen zijn gewond geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is per auto ter plaatse gekomen om het ambulance personeel te assisteren.

De weg is richting Almere Stad tot 21:45 uur afgesloten geweest vanwege onderzoek door de het team Forensische Opsporing Verkeer.

3 gedachten over “Twee gewonden bij ernstig ongeval op Waterlandseweg

    • Jeetje! Harder rijden dan toegestaan en misschien erbij appen gaan niet samen!

  • Wat knap dat jij dat al weet terwijl de beste man niet te hard gereden heeft en niet zijn telefoon gebruikt heeft ben jij helderziende of zo kijk één beetje uit met dit soort uitlatingen alsjeblieft vooral als jij niet ter plaatse was.!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *