Persberichten

Man aangehouden na doodsbedreiging tegen wijkagent

politie persEen 51-jarige man uit Almere is woensdag aangehouden nadat hij een wijkagent had bedreigd met de dood. Een wijkagent die al enige tijd op zoek was naar de 51-jarige Almeerse veelpleger kreeg de man woensdagochtend aan de telefoon. Het gesprek kreeg een andere wending toen de wijkagent door de man werd bedreigd. Hij uitte meerdere doodsbedreigingen ondanks dat de wijkagent hem waarschuwde voor zijn dreigende taal. De man herhaalde zijn bedreigingen waarna de wijkagent contact opnam met de recherche. De verblijfplaats van de man werd achterhaald waarna hij in Almere Stad werd aangehouden voor het bedreigen van een agent. De wijkagent heeft aangifte gedaan. De verdachte is in verzekering gesteld. Verwacht wordt dat de man zal worden voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *