Kort nieuws

Drugsdealer aangehouden in Waterwijk

De politie heeft in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 april een man aangehouden omdat hij verdacht wordt van het dealen van drugs. Omdat de verdachte verzet pleegde bij zijn aanhouding is het stroomstootwapen gebruikt.

Rond 02.45 uur zagen agenten een auto met hoge snelheid rijden door de Waterwijk. De auto is staande gehouden en bij controle van de bestuurder, 28 jaar uit Almere, werd drugs gevonden. Agenten wilden de man meenemen naar het bureau, maar hij ging ervandoor. Na een korte achtervolging is hij aangehouden. Bij deze aanhouding is het stroomstootwapen gebruikt omdat de verdachte verzet pleegde tegen zijn arrestatie. Bij verder onderzoek is in de auto lachgas, drugs en enkele honderden euro’s geld aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte is gehoord en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *