Nieuws

Opnieuw overval op Albert Heijn in Haven

Op een Albert Heijn supermarkt aan de Markenlaan in Haven heeft zaterdagavond een overval plaatsgevonden. De politie is een zoekactie gestart en zoekt met onder andere een helikopter.

De overval op de supermarkt vond rond 22:00 uur plaats. De politie heeft via Burgernet een signalement verspreid van twee overvallers. De politie zoekt twee jongens van circa 20 jaar oud, donker gekleed, 1 jas met wit North Face logo, gekleurde Action tas en twee bigshoppers. De politie vraagt contact op te nemen via 112 indien u een tip heeft. De politie zoekt momenteel onder andere met een politiehelikopter boven Almere Haven.

Het is niet de eerste keer dat de Albert Heijn aan de Markenlaan doelwit is van een overval. Eind januari vond ook al een overval plaats.

Foto: archieffoto

 

Een gedachte over “Opnieuw overval op Albert Heijn in Haven

  • Volgens onze beelde van de camera zijn het 3 jongens. Die kwamen langs ons huis richting de parkkerplaats, daar hebben ze zich verscholen voor mijn auto toen er een auto langs kwam. De een liep weg en rende later terug, met zijn 3en hebben ze zich daarna verscholen bij het honden veldje en zijn verder gegaan richting de sporthal.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *