Nieuws

Brand in containers in zorgcentrum Kiekendief

Zaterdagmiddag is brand ontstaan in containers in een opslagruimte in zorgcentrum De Kiekendief in Almere Stad. De brand kon snel worden geblust. Er is niemand gewond geraakt.

De brand ontstond om half vijf in containers in een ruimte van het gebouw aan de Meesterstraat. Een woordvoerder van de brandweer meldde dat rook zich verspreidde, waarop werd opgeschaald naar middelbrand, om een ontruiming te kunnen starten. Kort daarop bleek dat mee te vallen. Er was sprake van een kleine brand en er stond rook in het trappenhuis. Er was geen direct gevaar voor bewoners, waardoor deze in hun woningen konden blijven.

De brandweer heeft woningen op diverse etages gecontroleerd. Er werd ook een hoogwerker ingezet om controles uit te voeren. Met behulp van ventilatoren werd de rook uit het gebouw verdreven. Er is bij de brand niemand gewond geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *