Kort nieuws

Buitenring afgesloten door stormschade

De Buitenring is zaterdag aan het eind van de middag afgesloten in verband met stormschade bij de kruising met de Grote Vaartweg. Opruimwerkzaamheden duren langere tijd.

Bij de kruising van de Buitenring met de Grote Vaartweg wordt door werklieden o.a. met een graafmachine en een veegmachine hard gewerkt om de weg vrij te maken van resten van een boom die door de storm schade heeft opgelopen. Het is op dit moment niet bekend of de boom zelf is omgevallen of preventief gecontroleerd is omgetrokken. Een verkeersregelaar vertelde dat er in totaal aan drie bomen zou worden gewerkt. Het is onbekend hoe ver de werkzaamheden zijn gevorderd en wanneer de weg weer open gaat.

Om de werkzaamheden veilig te laten verlopen is de Buitenring volledig afgesloten tussen de Tussenring en de Bosranddreef. Ook de toevoerwegen vanaf de Grote Vaartweg en de Polderdreef zijn dicht. Verkeer moet een andere route kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *