Nieuws

Brand in appartement Kwintes Balistraat

In een appartement van het gebouw van Kwintes in de Balistraat is zondagavond kort na middernacht brand uitgebroken. De woonruimte stond volledig in brand. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt. 

De brand ontstond ongeveer 20 minuten na middernacht, in een woning op de tweede etage. Vlammen waren achter de ramen zichtbaar, maar het vuur is niet uitgeslagen. De brandweer heeft de brand zowel in het gebouw als van buiten geblust. De Balistraat werd tussen de Evenaar en het spoor afgezet.

Alle woningen in het appartementencomplex zijn ontruimd. Circa 40 bewoners zijn tijdelijk opgevangen op een andere locatie van Kwintes in de buurt. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Wel was een ambulance bij de opvang locatie aanwezig. Wanneer de bewoners terug kunnen naar hun eigen appartement is op dit moment nog niet bekend.

2 gedachten over “Brand in appartement Kwintes Balistraat

  • Medewerker Kwintes locatie in de buurt

    De bewoners werden rond 02.30 uur, in groepjes, door de politie weer teruggebracht naar de Balistraat. De meesten konden terug naar hun appartement. De bewoners waarvan de appartementen onbewoonbaar zijn verklaard mochten overnachten bij medebewoners.

    Beantwoorden
    • Met dank aan de kwintes medewerkers de brandweer en de politie konden we weer veilig terug naar ons eigen huisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *