Persberichten

Pizzabezorger overvallen in Waterlandse bos

Een 16-jarige pizzabezorger is vrijdagavond 25 augustus op het Fongerspad beroofd van zijn waardevolle bezittingen. De daders waren in het bezit van steekwapens. De politie zoekt mogelijke getuigen.

De politie kreeg een melding dat de jongen omstreeks 19.30 uur in het Waterlandse bos was overvallen door twee mannen die hem de doorgang beletten en van zijn scooter duwden. Toen het slachtoffer weer opkrabbelde zag hij ineens vier mannen. Agenten zochten nog in de omgeving, maar troffen geen verdachten meer aan.

Signalement
Het gaat om vier donkergekleurde mannen met donkere kleding in de leeftijd van circa 20 jaar. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien dat in verband kan worden gebracht met deze beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via M-online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *