Nieuws

Schuurbrand in de Bouwmeesterbuurt

Een schuurbrand in de Bouwmeesterbuurt heeft zondagavond veel schade aangericht. Er zijn drie schuren beschadigd geraakt. Er vielen geen gewonden.

Zondagavond om tien voor negen ontstond brand in een schuur in de achtertuin van een woning in de W. Bruinstraat in de Bouwmeesterbuurt. Door een uitslaande brand werd één schuur volledig verwoest. Een tweede schuur raakte flink beschadigd en bij een derde schuur was sprake van lichte schade. De brandweer had ruim drie kwartier nodig voor het bluswerk.

Over de oorzaak van de brand kan nog niets met zekerheid worden gezegd. Er was sprake van een knal die bij het ontstaan van de brand werd gehoord. Er wordt rekening gehouden met mogelijke brandstichting, maar de brand kan ook zijn ontstaan in een container die naast de uitgebrande schuur stond. Onderzoek zal hier verder duidelijkheid over moeten geven.

Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de drie getroffen huishoudens bij te staan met het afhandelen van de schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *