Nieuws

Deel Tussen de Vaarten in donker door stroomstoring

Een deel van de wijk Tussen de Vaarten is woensdagavond getroffen door een stroomstoring. Huishoudens in meerdere straten zaten in het donker.

Op het Atletiekpad is brand ontstaan in een elektriciteitshuisje. Hierdoor was de stroom uitgevallen in een groot deel van Tussen de Vaarten Noord. Omdat er tijdens de brand nog spanning op de kabels in het huisje zat heeft de brandweer de omgeving afgezet en gewacht op Liander. Liander had enige tijd nodig om de spanning via andere verdeelstations over te schakelen. Hierdoor kregen de meeste huishoudens ook weer stroom.

Nadat de brandweer al enige tijd vertrokken was kregen ze rond 20.30 uur de melding om de brand te blussen. De brand was vervolgens snel gedoofd. Liander zal enige tijd nodig hebben om het betreffende huisje te herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *