Nieuws

Licht letsel bij aanrijding Evenaar

Bij een aanrijding op de Evenaar heeft een fietser dinsdag aan het eind van de middag licht letsel opgelopen. Het slachtoffer kon ter plaatse worden verzorgd.

Het ongeval gebeurde kort voor zes uur op de inmiddels bekende kruising van de Evenaar met de Atlasdreef. Een auto en een fietser kwamen met elkaar in botsing. Een medewerker van de ambulancedienst kwam zonder spoed ter plaatse om het slachtoffer na te kijken. Deze kon ter plaatse worden geholpen.

De betrokken auto kon niet meer zelf verder rijden, omdat er een probleem met de accu bleek te zijn. In verband met de veiligheid van de hulpverleners en betrokkenen moest het verkeer enige tijd worden omgeleid, tot de auto van de weg kon worden geduwd. Dat leidde tot onbegrip bij enkele autobestuurders, die moeite hadden met het opvolgen van de aanwijzingen van de politie. Na ongeveer een half uur werd de weg weer vrij gegeven.

Een gedachte over “Licht letsel bij aanrijding Evenaar

  • richard prenger

    Welke achterlijke architect heet dit zo bedacht???
    Was voor de aanpassing beter, straffen die persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *