Kort nieuws

Gewonde na ongeval tussen twee auto’s Spoordreef

Vrijdagmiddag heeft er een ongeval tussen twee auto’s plaatsgevonden op de Spoordreef ter hoogte van de Oreganoweg. Eén betrokkene is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Kort voor 14:00 uur stak de blauwe auto, komend vanaf de W. Dreesweg, de Spoordreef over naar de Oreganoweg. Tijdens het oversteken zag de bestuurder de zwarte auto, die over de Spoordreef richting de Waddendreef reed, over het hoofd. Een botsing tussen beide auto’s was het onvermijdelijke gevolg. De brandweer, ambulance en politie zijn vervolgens ter plaatse gekomen om hulp te verlenen aan de betrokkenen. Een inzittende van de zwarte auto heeft met hulp van de brandweerlieden en ambulancedienst het voertuig verlaten. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeer ongevallen analisten van de politie zijn ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen. Ten tijde van de hulpverlening en het politie onderzoek zijn de spoordreef richting de Waddendreef en de Oreganoweg afgesloten geweest. Een bergingsdienst is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

 

Een gedachte over “Gewonde na ongeval tussen twee auto’s Spoordreef

  • Goedeavend de ongeluk is niet normaal de man was dronken politie is aanwezig mijn vader licht in bed van de knal zoek jullie maar uit ,,vijnavend,,,

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *