Getuigen gezocht in onderzoek naar straatroof Beatrixpark

Zaterdagavond 18 december is een 55-jarige man slachtoffer geworden van een straatroof in Almere. De politie onderzoekt de roof en is daarbij op zoek naar getuigen.

Rond 22.00 uur liep het slachtoffer alleen in het Beatrixpark in Almere Stad. Daarbij kwam een scooter met twee mannen voorbij rijden. Deze draaide om en de verdachten spraken de man aan. Onder bedreiging werd het slachtoffer vervolgens beroofd van zijn bezittingen waarna de daders er op de scooter vandoor gingen in de richting van de Noorderplassen.

Signalement daders
Het slachtoffer gaf het volgende signalement van de vermoedelijke daders:
–    twee mannen van ieders ongeveer 20-25 jaar oud;
–    beide zwart gekleed;
–    reden op een lichtkleurige scooter.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt deze straatroof en vraagt getuigen en mensen die meer weten hierover om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Mogelijk liet u rond dat tijdstip uw hond uit en heeft u deze scooter gezien of bent u in het bezit van relevante camerabeelden die ons meer kunnen vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *