Persberichten

Schietincident bij bedrijf Vlotbrugweg in Opsporing Verzocht

Politie logoDinsdag 8 september besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan een schietincident in een bedrijf op de Vlotbrugweg. De daders zijn nog niet aangehouden en aan de hand van een reconstructie van het voorval hoopt de recherche nieuwe informatie binnen te krijgen.

Die donderdag 23 april rond 01.00 uur werd er bij de bakkerij aangeklopt. Er stonden twee mannen voor de deur die een bestelling wilden doen. De medewerker zag vervolgens dat één van de mannen een automatisch vuurwapen bij zich had, waarna hij zich snel uit de voeten maakte. In zijn vlucht hoorde hij dat er achter hem in het bedrijf werd geschoten. Enkele medewerkers konden zichzelf nog maar net in veiligheid brengen. De mannen schoten meerdere malen en gingen er daarna vandoor. Niemand raakte gewond.

Uw tip!
Ondanks rechercheonderzoek zijn de daders nog niet aangehouden. Recherche Almere zet het onderzoek voort en hoopt, door met het tonen van een reconstructie in Opsporing Verzocht, dat getuigen of mensen die meer weten over de daders hun informatie met de politie willen delen. Heeft u informatie die het rechercheteam kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of geef uw informatie door via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt dinsdag 8 september uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is woensdag 9 september rond 11.40 uur op NPO 2. Ook het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland besteedt aandacht aan deze zaak. Bureau Flevoland is te zien bij Omroep Flevoland op woensdag 9 september om 17.45 uur en zal ieder uur herhaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *