Kort nieuws

Beroving op busplein, politie zoekt getuigen

Een 50-jarige man is donderdag 23 december 2021, slachtoffer geworden van een beroving. De man werd voor een bedrijfspand aan het Busplein in Almere beroofd. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen van deze beroving.

Rond 20:45 uur liep het slachtoffer richting zijn auto aan het Busplein. Toen hij in de auto stapte werd zijn tas vanaf de bijrijderskant uit de auto gestolen. Na de beroving rende een man met het tas van het slachtoffer in de richting van het station. Het slachtoffer gaf het volgende signalement door van de vermoedelijke dader:

  • Blanke man, ongeveer 30 jaar;
  • Slank postuur
  • Ongeveer 1.90 meter
  • Lichtkleurig haar;
  • Legergroene jas;
  • Licht blauwe spijkerbroek;
  • Schoenen met witte zolen.

Getuigenoproep
Heeft u rond 20:45 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van de Busplein? Heeft u gezien in welke richting de vermoedelijke dader op is gegaan? Weet u wie bij dit incident betrokken zijn? Of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *