Persberichten

Tweede verdachte in zaak bedreiging politieagente aangehouden

Dinsdagavond is een 26-jarige vrouw uit Almere aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid van het bedreigen van een Flevolandse politievrouw. De bedreiging vond plaats afgelopen maandagavond toen de agente na haar werk op weg was naar huis. De verdachte is in verzekering gesteld en zit vast. 

In het rechercheonderzoek naar de bedreiging van een Flevolandse agente werd maandagavond een 31-jarige Almeerder aangehouden. De man is dinsdagmiddag na verhoor en onderzoek heengezonden. De 26-jarige vrouw, die inmiddels op last van de officier van justitie kon worden aangehouden, meldde zich dinsdagavond op een politiebureau. Zij werd in het bureau in Almere aangehouden. Het onderzoek richt zich op de rol van deze vrouw bij de bedreiging. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *