Nieuws

Auto van de weg op de A6

Op de A6 is woensdagavond een auto van de weg geraakt. Het voertuig belandde daarbij in een sloot. Een persoon raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht.

Om 19:20 uur woensdagavond raakte de auto op de A6 richting Lelystad, voor de afrit naar de Tussenring van de weg. Omdat het ongeval zich ernstig liet aanzien werden alle hulpdiensten gealarmeerd, inclusief de traumahelikopter uit Amsterdam. Deze laatste is zover bekend niet meer ter plaatse gekomen. Ten minste één slachtoffer is door de brandweer uit het voertuig gehaald en werd vervolgens met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Ook zou een tweede persoon naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Twee rijstroken werden afgesloten, maar het verkeer kon de ongevalsplaats zonder hinder passeren.

Foto 4-6 en video: Damian Ruitenga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *