Nieuws

Auto total loss na eenzijdig ongeval Noorderdreef

Op de Noorderdreef in Haven heeft vlak voor middernacht een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van de auto was nergens meer te bekennen. De politie heeft de bestuurder later aangehouden.

Rond middernacht werd op de Noorderdreef ter hoogte van het viaduct met het Farflerpad een zwaar gehavende auto aangetroffen. Het voertuig is vermoedelijk vanaf de andere rijbaan door de middenberm heen tegen het brugdeel terecht gekomen. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was er niemand meer aanwezig bij het voertuig. De politie meldt dat de bestuurder later is aangetroffen en is aangehouden.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de auto van het brugdeel los te knippen. Dat bleek nog een aardig lastige klus. Een snijbrander en hydraulisch gereedschap moesten er aan te pas komen om de brugdelen los van de auto te krijgen. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

Het nieuwe droneteam van de brandweer werd ook opgeroepen. Mogelijk om te zoeken naar een slachtoffer. Het droneteam kwam uiteindelijk niet ter plaatse.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *