Nieuws

Auto vliegt uit de bocht op de Polderdreef

Op de Polderdreef is zaterdagochtend een auto uit de bocht gevlogen en op het fietspad beland. De bestuurder is door de politie aangehouden wegens rijden onder invloed.

Zaterdagochtend verloor een automobilist op de Polderdreef ter hoogte van de Middachtenlaan de macht over het stuur en vloog uit de bocht. Het voertuig schoot door de bosschages heen en belandde op het naastgelegen fietspad.

De bestuurder is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie had wel een andere bestemming voor de man. Een alcoholtest wees uit dat hij onder invloed reed dus hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

De auto raakte flink beschadigd en werd opgehaald door een berger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *