Nieuws

Twee gewonden bij ongeval Buitenhoutsedreef

Bij een ongeval op de Buitenhoutsedreef zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee personen gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. Het is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld.

Kort na middernacht kwam bij de hulpdiensten de melding binnen van een ongeval op de Buitenhoutsedreef, bij de kruising met de Gladioolweg. Ter plaatse werd half in de berm een flink beschadigd voertuig aangetroffen met twee inzittenden. De hulp van de brandweer was nodig om beide slachtoffers uit de auto te bevrijden. Daarbij moest de deur aan de bestuurderszijde worden opengebroken en weggeknipt. Beide slachtoffers zijn vervolgens door ambulancepersoneel verzorgd en naar een ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De politie doet onderzoek naar de aanleiding en omstandigheden van het ongeval. Daarbij is het nog onduidelijk of het om een eenzijdig ongeval gaat. Het is niet uitgesloten dat er een tweede voertuig bij het incident is betrokken. Deze zou dan na het ongeval zijn doorgereden.

Door het ongeval en het aansluitende onderzoek is de Buitenhoutsedreef in de richting van het centrum van Almere Buiten langere tijd afgesloten geweest voor verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *