Kort nieuws

Politieagent mishandeld in Poort

Op dinsdag 9 november kwam kort voor middernacht bij de politie een melding binnen over een persoon die agressief gedrag zou vertonen bij de Pierre de Coubertinlaan in Poort.

Omstreeks middernacht kwamen de agenten ter plaatse. Zij zagen, en hoorden vooral, de agressieve persoon in kwestie. Nadat zij in gesprek gingen met de man, werd deze 33-jarige Almeerder luider en agressiever naar de agenten. Plotseling vloog de verdachte op een van de agenten af. Deze werd geraakt bij zijn hoofd en liep hierdoor licht letsel op.

Daarop is de verdachte aangehouden en meegenomen naar het bureau. Eenmaal op bureau bleek uit onderzoek dat de Almeerder onder invloed was van alcohol. De agent heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *