Kort nieuws

Kleine brand in Brooklyngarage

Bij de voetgangersingang van de Brooklyngarage in BuitenĀ is zondagavond een kleine brand uitgebroken. De brand was snel onder controle.

Rond 21:15 uur brak een kleine brand uit bij de voetgangersingang van de Brooklyngarage aan de Reykjavikstraat. Een kleine hoeveelheid afval had daar vlam gevat en zorgde voor rookontwikkeling bij de ingang. De brandweer heeft het afval naar buiten gebracht en de ingang geventileerd.

Waarschijnlijk is een brandende sigarettenpeuk bij het afval de oorzaak geweest van de brand.

Een gedachte over “Kleine brand in Brooklyngarage

  • De brand van het winkelmandje was al veel eerder gebeurd en gedoofd. Rond 20 uur liep ik namelijk door deze ingang en toen was er heel veel rook en dat gesmolten ding onder aan de trap, daarbij was de container niet aangetast in mijn herinnering. Wij dachten dat er al melding van was gedaan, pas ruim een uur later hoorden wij de brandweer.

    Bijzonder dat het brandalarm niet direct is afgegaan met al die woningen boven de ingang en de auto’s in de garage.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *