Nieuws

Gewonde bij steekincident Festivalplein

Op 4 oktober liep een 28-jarige man uit Almere het politiebureau binnen met de mededeling dat hij zojuist op het Festivalplein was gestoken door een bekende van hem. Agenten schakelden direct de ambulance en recherche in. Deze laatste startte direct met een onderzoek op de plek van het incident, maar trof de mogelijke verdachte niet meer aan.

Het steekincident vond tussen 17.00 en 17.15 uurplaats. Ter plekke deed de politie sporenonderzoek. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek. De identiteit van de mogelijke verdachte is bekend, maar recherche toets dit nog nader. Om die reden zoekt de politie ook de hulp van mogelijke getuigen. Deze of personen met meer informatie wordt gevraagd om contact op te nemen met de recherche in Almere via tel. 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *