Kort nieuws

Polderdreef afgesloten na aanrijding

De Polderdreef is woensdag aan het eind van de middag enige tijd afgesloten geweest na een aanrijding, waar drie voertuigen bij waren betrokken. Een inzittende werd door ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd.

De aanrijding gebeurde kort voor half zes aan het begin van de Polderdreef, bij de Buitenring. Een auto botste op de voorligger, die daardoor tegen de volgende auto werd geduwd. Politie, ambulance en brandweer werden gealarmeerd. Een inzittende van het middelste voertuig had klachten en moest door ambulancepersoneel worden gecontroleerd. De persoon kon zelf uit de auto stappen waardoor de inzet van de brandweer niet meer nodig was. Na onderzoek bleek dat de vrouw niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Polderdreef vanaf de Buitenring gestremd. Verkeer moest omrijden en via de Bosranddreef Almere Buiten in rijden. Een berger kwam ter plaatse om twee van de voertuigen weg te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *