Kort nieuws

Auto slaat over de kop op A6

Op de A6 ter hoogte van de Regenboogbuurt is zaterdagavond een auto over de kop geslagen. De toerit vanaf de Spectrumdreef richting Lelystad is tijdelijk afgesloten. 

Rond 19:50 uur sloeg op de A6 richting Lelystad ter hoogte van afslag 7 (Regenboogbuurt) een auto over de kop. De auto kwam in de berm tot stilstand. Het is niet bekend of bij het ongeval iemand gewond is geraakt. Vanwege het ongeval is de toerit richting Lelystad vanaf de Spectrumdreef afgesloten voor het verkeer.

Een van de betrokken bestuurders is na het ongeval weggereden zonder zijn of haar gegevens achter te laten. De politie stelt een onderzoek in om de bestuurder te achterhalen en vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844. Er is een bergingsbedrijf opgeroepen om de auto te bergen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *