Kort nieuws

Jongen van 8 ‘beroofd’ van skelter

De skelter : Foto PolitieEen acht jarige jongen is ‘beroofd’ van zijn skelter op het plein van de Oostgriend in Haven. De politie zoekt getuigen en de verdachten.

De jongen werd eerder al aangesproken of de jongens eens op zijn skelter mochten, waarop het 8-jarige slachtoffer nee antwoorde. Toen hij even afstapte, stapte een oudere jongen op de skelter en reed samen met de twee andere weg richting de Jumbo.

De politie zoekt drie donker getinte jongens in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar. Twee van hen zaten op een zwarte fiets en eentje was lopend. De politie wilt graag weten wie de skelter in bezit heeft en komt graag in contact als u meer weet. Mocht u meer weten over het incident of weten wie de jongens zijn kunt u contact opnemen met 0900-8844

Delen? Ja graag!

[Buitenspelen]
*** De jonge skelter-eigenaar verkoopt nee en skeltert vrolijk verder ***

Een acht…

Geplaatst door Politie Almere Stad-Haven op Zondag 4 april 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *