Nieuws

Veel politie aanwezig in Stad in afwachting van demonstranten die niet kwamen

Een grote politiemacht is maandagavond op de been geweest in het centrum van Almere na oproepen op social media om te demonstreren tegen de invoering van de avondklok.

Op onder andere het Forum, het Stadhuisplein en de Grote Markt was de politie opvallend en onopvallend aanwezig. Daarbij werd ook een sectie van de Mobiele Eenheden ingezet. Buiten wat vuurwerk en samenscholingen bleef de sfeer gemoedelijk en vonden er geen grote verstoring van de openbare orde plaats.

Op verschillende plaatsen gingen agenten het gesprek aan met voorbijgangers die bleven rondhangen. Rond 21:00 werd het, met het ingaan van de avondklok, rustig op straat. Voor zover bekend zijn er geen aanhouding verricht.

3 gedachten over “Veel politie aanwezig in Stad in afwachting van demonstranten die niet kwamen

 • Goed om te zien dat wij ons als Almeerders kunnen gedragen en niet vervallen in verwerpelijk gedrag als plunderen en het vernielen van hetgeen anderen met ziel en zaligheid hebben opgebouwd. Dank ook aan de politie voor hun voorbereiding en bereidheid tot het voeren van de dialoog, waarbij ik me kan voorstellen dat die bereidheid met de dag afneemt gezien de gebeurtenissen elders in het land.

  Laten we een voorbeeld zijn voor de rest van Nederland!

  Beantwoorden
  • Jan Doedel

   Wat een kontverhaal Hugo.
   Er waren tientallen jongeren aan het kloten. Het is alleen dankzij de grote hoeveelheid wouten dat dit tuig niet is gaan rellen.
   Ook weer veel volk uit een gebied ten zuiden van de Middellandse zee gezien. Allemaal met van die scootertjes, beetje vuurwerk gooien en proberen de “popo’s” al schreeuwende en wheelies trekkende uit de tent te lokken.

   Koren op de molen voor gekke Geert.

 • Berend de beer

  Ze waren er wel maar ze vertrokken met de staart tussen de benen toen ze die politiemacht zagen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *